SHËNDETI RIPRODHUES

Faktorët Nxitës të Shtatzënisë

Tek pjesa më e madhe e çifteve egziston miti se ...

Faktorët Pengues të Shtatzënisë

Shtatzënia shpesh nuk është një proçes që ndodh vetiu...

Testet e Shtatzënisë

Për shëndetin e nënës dhe fëmijës është mjaft e rëndësishme që një grua...

ANATOMI & FIZIOLOGJI

Radikalet e lira dhe Antioksidantët

Klasifikimi i Grupeve me veti Antioksiduese


Beta-karoteni dhe Karotenoidet e tjera


Nga pikëpamja kimike, antioksidantët janë molekula që kanë aftësi të ndalojnë oksidimin e molekulave të tjera. Reaksionet oksiduese mund të prodhojnë radikale të lira, të cilat hyjnë në reaksione zinxhir duke... lexo të plotë

RRJETI SOCIAL

VIDEOLAJMET E FUNDIT

PUBLICITET

<